Strikkefestival 2013

Her en række billeder fra dette års Fanø Strikkefestival. Vejret artede sig og man kunne sidde ude og hygge i solen, hvis man altså ikke lige var inde og sondere blandt de mange garnforretninger! Der blev flittigt debatteret strik på kryds og tværs, og kommenteret modeller – tak for al den ros jeg har fået for min Phoenix – det var overvældende!

fanø2Min utrolig tålmodige mand, sætter sig roligt udenfor i solen – med Fanø Ugeblad – og lader mig “kaste” mig ind i kampen!

fanø3Gavstrikkerne havde været flittige, der var strikket sokker m.m. til diverse hække/buske!

fanø4Hmm….. Tør man???

fanø5Uldsnedkeren, en utrolig spændende forretning med uld/strik/garn/sko/skind og mange andre ting. Et af stederne jeg ikke kom ud fra – uden en pose i hånden!!!

fanø7De følgende billeder er fra Marianne Østergårds stand ved siden af Uldsnedkeren. Spændende at se de fleste af hendes ting udstillet på én gang, mange spændende modeller og så forskellige med deres geometri i forhold til alle Christel Seifahrts blomster.

fanø8

fanø9Marianne Østergård havde fået et positivt problem – hun kunne slet ikke følge med forespørgslerne 😉

fanø10Der er rigtig mange stråtækte huse i området, de allerfleste smukt bemalede. Her står med skråskrift “Fattiggården” over vinduet.

fanø11Kurveflet var der sandelig også plads til. Fantastisk smukke og anderledes modeller, jeg turde dog ikke købe én, tænk hvis den trak tråde i mine trøjer….!

fanø12En lille strikkepause i al tumulten 😉
Der blev flittigt strikket rundt omkring, både ved vej og på bænk!

fanø14Så er dagen slut – og strikkefestivallen for denne gang! Det er en stor oplevelse, og super at se så mange forretninger og strikkere på én gang! Nu vil jeg hjem til mit strikketøj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *