Sjalet færdigt – nyt projekt på pindene :-)

www.knitter.dk

www.knitter.dk

Faktisk troede jeg ikke jeg ville beholde sjalet, det var sjovt at strikke ja, men mig og sjaler?!?! Men kanten gjorde udslaget – sjalet er ikke “som de andres” og jeg beholder det. Det har allerede varmet mig adskillige aftener når jeg har siddet udenfor campingvognen og hygget med en kop kaffe og mit nye projekt 😄👍

Mit nye projekt: Vinteren nærmer sig og jeg er jo ret så glad for mine 2 strikkede kjoler, så jeg må have en til. Endnu engang startet og strikket efter mit hovede, kun med mine ønsker/mål og farver for øje. Jeg er nu så langt:

www.knitter.dk

www.knitter.dk

Den skal nok blive god – endnu engang et knitter.dk design.

Rigtig god dag til dig.

Lone 😊🌺

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *