Nu skal Swing Swaggeren på pindene!

Allerførst en undskyldning for at Knitter ikke er opdateret i længere tid – årsagen er at jeg er blevet “arbejdsramt” Jeg har fået arbejde i et plantecenter, skønt sted, gode arbejdsvilkår og gode kolleger, men mine vågne timer udover arbejdstid har været meget begrænsede!
Det er bestemt positivt at jeg har fået arbejde, kroppen skal bare lige finde ud af det 🙂

Nå, nok om det – det er strik det handler om 🙂

Jeg har i lang tid gået og funderet over hvilket garn jeg skulle strikke Swing Swaggeren i. Resultatet fik jeg “forærende” på Facebook, da en kvinde der, med godt resultat, har strikket den i Kauni. Jeg er jo lidt “hooked” på Kauni – så fint med mig 😉

Problemet er så, at Kauni ikke forhandles på Bornholm i ensfarvet, så jeg må bestille via nettet OG man ved jo at farverne snyder på billederne…..
Så jeg har bestilt 5 x 1 nøgle – 1 i hver af disse farver:
alle_farverSå NU skal der strikkes farvesammensætnings prøver i stor stil 🙂
Jeg tænker sort/lys gulgrøn eller turkis/lilla/hvid… Men lad os nu se 😀

Hvis du ikke lige kan huske hvilken Swing Swagger jeg taler om, er det denne!

Swing Swagger

Swing Swagger

Fortsat rigtig god Påske til Jer alle derude 🙂

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Nu skal Swing Swaggeren på pindene!

  1. Regner med ar arbeidet med swing swageren er godt igang. Et fantastisk produkt. Vet du hvor jeg kan finne oppskriften? Veldig spent på hvor langt du har kommet og hvordan fargene ble riktige. Lykke til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *